Voedingscheck! -voedingsanalyse

Voedingscheck!

Herkenbaar?

 

Je wilt graag strakker worden en je vetpercentage verlagen. Je sport maar er verandert niets aan je lijf.

Je wilt weten welke voeding je hierbij kan helpen.

 

Je wilt een aantal kilo afslanken en je wilt weten met welke simpele veranderingen in jouw voedingspatroon je dat kunt doen.

 

Je hebt bepaalde klachten zoals hoofdpijn, weinig energie of haaruitval en je wilt graag weten hoe jij je deze klachten kunt oplossen door middel van voeding.

Dan raad ik je aan om een voedingsanalyse aan te vragen. Tijdens de persoonlijke voedingsanalyse onderzoeken we hoeveel calorieën jij nodig hebt (portiegrootte), welke extra ondersteuning je eventueel nodig hebt en hoe jouw optimale balans in macronutriënten (koolhydraten, vetten & eiwitten) eruit ziet. In begrijpbare taal leg ik je uit hoe gezond jouw huidige eetpatroon is. Ook krijg je direct handvatten en concrete voorbeelden mee hoe je op een simpele manier deze veranderingen in jouw huidige eetpatroon kunt toepassen zodat je direct aan de slag kunt. De voedingsanalyse is bij Succesvol zonder dieet zowel online als in de praktijk te boeken.

Zo werkt de Voedingscheck!

 

Stap 1.

Na je aanmelding via het onderstaande contactformulier ontvang je binnen 5 werkdagen een mail met meer informatie en een eetdagboek. We maken een afspraak om met elkaar jouw voedingscheck! te bespreken. Dit kan online zijn via Skype of Facetime of je komt langs bij ons in de praktijk.

 

Stap 2.

Je vult 7 dagen het eetdagboek in. Deze kun je uitprinten en invullen of in Word bijhouden. Als je het dagboek 7 dagen bijgehouden hebt mail je het bestand terug. Dit kan door een foto van het dagboek te uploaden of het dagboek als Word document te mailen. Daarnaast zit er een vragenlijst bij die je op de zelfde manier kunt invullen en naar mij kunt mailen.

 

Stap 3.

Ik ga aan de slag met jouw dagboek en vragenlijst. Door jouw antwoorden op de vragenlijst weet ik precies wat jij met de Voedingscheck! wilt bereiken, waar je tegenaan loopt en kan ik oorzaken en kansen zichtbaar maken.

 

Stap 4.

Op de afgesproken datum spreken wij elkaar online of in de praktijk. In begrijpbare taal deel ik mijn inzichten, advies en concrete handvatten met jou zodat je direct aan de slag kunt. In dit gesprek kun je alle vragen stellen die je nog hebt. We kijken samen naar wat de eerstvolgende stappen voor jou zouden kunnen zijn. Indien je een op maakt gemaakt weekmenu wilt, kijken wij samen naar welke veranderingen er bij jou passen. Dat doe ik door je verschillende opties te geven. Jij voelt zelf het beste wat er bij je past. Hierbij ga ik uit van makkelijke veranderingen met een zo groot mogelijke impact.

 

Stap 5.

Na het gesprek ontvang je van mij digitaal een rapport met daarin alle inzichten, advies en handvatten die wij besproken hebben. Hier neem ik ook nog even een samenvatting van het gesprek zelf in mee. Zo kun je thuis alles rustig nog even nalezen. Indien je graag een persoonlijk weekmenu wilt ontvangen die naadloos aansluit op alle inzichten die wij besproken hebben, ontvang je deze ook bij het rapport.

 

Stap 6.

Tot 4 weken na het ontvangen van het rapport kun je mij mailen met vragen die je hebt over de Voedingscheck! Zo kun je de adviezen zelf in de praktijk uit proberen en eventuele vragen nog stellen. Als je gebruik maakt van de uitgebreide Voedingscheck! met persoonlijk weekmenu hebben wij nog een extra skype afspraak om te kijken hoe het weekmenu bevalt en of het nog aanpassingen nodig heeft.

De Voedingscheck! kun je nu tijdelijk boeken voor een super scherpe introductieprijs van € 49,–

Let op: per maand zijn er maar een beperkt aantal plaatsen voor de Voedingscheck! beschikbaar. Wil jij deze maand aan de slag met de concrete tips en adviezen? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier.