De naam zegt het al. Succesvol zonder dieet staat voor een gezond lijf en hoofd zonder een dieet te volgen. Stap voor stap door middel van laagdrempelige coaching naar een gezondere levensstijl.

 

Over Tessa

Ik ben Tessa Brik, geboren in 1990 en woonachtig in het idyllische dorpje Winkel (11 km vanaf Schagen).

Sinds mijn kindertijd houd ik me bezig met sport en voeding. De laatste jaren is daar de interesse voor de mentale gezondheid bijgekomen. Wielrennen, mountainbiken, samen met mijn honden verdwalen in het bos en yoga is waar ik blij van word.

In de zomer 2016 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Dit is een geaccrediteerde post-HBO opleiding, gebaseerd op drie pijlers; bewegen, voeding en coachen.

Voordat ik met mijn eigen praktijk startte heb ik een aantal jaar als Pedagoog in de zorg met jeugd gewerkt. Een functie die mij veel stress opleverde en waar ik niet gelukkig van werd. Veel hoofdpijn (inclusief migraine), slecht- en makkelijk eten, veel maag- en darmklachten en uiteindelijk resulteerde het zelfs in een burn-out. Nu ik eindelijk zelf de balans gevonden heb zijn deze klachten verleden tijd. Iedere dag begin ik energiek en vol passie.

Ik heb gemerkt dat deze ervaring en kennis een waardevolle bijdrage is binnen het coachen van mensen naar een gezondere leefstijl. Helaas zijn stress gerelateerde klachten zoals overgewicht, slaapproblemen en futloosheid vandaag de dag voor veel mensen zeer herkenbaar.

Ik help je graag door middel van coaching tot de kern te komen en samen actief stappen te zetten richting een gezondere leefstijl.