Tessa Brik

       “Voedings- & leefstijlcoach”

“Gezond leven moet makkelijk en vooral ook leuk zijn”

Over Succesvolzonderdieet.nl

Op deze website vinden vrouwen artikelen die inspireren en motiveren voor een leefstijl in balans. Wij hopen je handvatten te geven om die balans te kunnen vinden. Onderwerpen waar wij over schrijven zijn voeding, beweging en ontspanning (anti-stress).

 

Gezond met een druk leven

Gezond leven met kinderen, een baan en een sociaal leven blijkt voor de meeste van ons een uitdaging. Tessa weet als geen ander hoe lastig- maar ook hoe belangrijk het is om gezond te leven met een druk leven. Na een een fikse burnout besloot zij om meer balans in het leven te vinden waarbij gezond leven ook makkelijk en vooral leuk moet blijven. Via deze website hoopt Tessa jou ook te inspireren om goed voor jezelf te zorgen.

 

Initiatiefnemer

Sinds januari 2017 coacht en voorziet Tessa (Hoorn, 1990) vrouwen van advies voor een gezondere leefstijl. Sinds kort is Tessa deze website gestart met als doel vrouwen te inspireren om een gezond leven te leiden dat in balans is.

 

Wat is een leefstijlcoach?

Alle Leefstijlcoaches zijn op hbo-niveau geschoold. Ze hebben verstand van leefstijl én coaching. Dat betekent dat een leefstijlcoach altijd vanuit het doel van de cliënt werkt en alle relevante leefstijlthema’s betrekt in de begeleiding. Denk daarbij aan voeding (diëtist), bewegen(fysiotherapeut/personal trainer), slaap en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld dagindeling, of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam (psycholoog). Net wat er nodig is voor iemand om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, die bij hem passen en dus vol te houden zijn.