Tessa

leefstijlcoach academie leefstijl en gezondheidWelkom, mijn naam is Tessa Brik. Oprichtster van Succesvol zonder dieet en Start2move Niedorp.

 

Sinds januari 2017 laat ik vrouwen zien hoe leuk en makkelijk het kan zijn om je slank, fit & energiek te voelen, zodat zij niet alleen afslanken maar hun ook resultaten met plezier kunnen behouden.

 

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om blij te zijn met wat zij in de spiegel ziet en zich te bevrijden van eet- en dieetstress.

 

Toen ik 4 jaar geleden burn-out raakte, liet mijn gezondheid me in de steek. Ik weet hoe het is om onbedwingbare eetbehoeftes te hebben, om zodanig aan te komen dat je je niet aantrekkelijk voelt, hoe het is om geen energie te hebben en hoe eenzaam het gevoel van frustratie kan zijn als je niet ‘mee’ kunt doen met de dagelijkse dingen zoals een partijtje voetbal met je kind.

 

Door mijn ervaring als pedagogisch coach in verschillende sectoren van de zorg in combinatie met de ervaring die ik heb opgedaan tijdens de duizenden (sport)trainingsuren en tijdens & na de post-hbo opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor leefstijl en gezondheid, heb ik een unieke en vernieuwende aanpak kunnen vormen die resulteert in een hoog succespercentage onder mijn klanten. Trots mag ik met jou delen dat meer dan 90% van de vrouwen de begeleiding met succes heeft afgerond. Over mijn burn-out ervaringen schrijf ik regelmatig artikelen voor herhealth.nl.

 

Nieuwsgierig? Hier onder enkele van mijn goed gelezen artikelen:

Het anti-stress mineraal magnesium

5 krachtige eigenschappen van mensen met een burn-out

Van burn-out naar fit: do’s & dont’s

 

Ik droom van een wereld waarin vrouwen zichzelf belangrijk genoeg vinden om consequent met plezier in hun gezondheid te investeren. Het allermooiste moment vind ik als zie dat zelfs ver na de begeleiding klanten er een gewoonte van hebben gemaakt om regelmatig tijd en energie vrij te maken om dingen te doen die bijdrage aan hun fysieke en mentale fitheid zoals wekelijks te sporten of iedere zondag een lang warm bad te nemen!

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Kijk dan vooral even rond op de website en twijfel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen via het contactformulier. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren