Tessa

leefstijlcoach academie leefstijl en gezondheidWelkom, mijn naam is Tessa Brik. Oprichtster van Succesvol zonder dieet en Start2move Niedorp.

 

Sinds januari 2017 laat ik vrouwen zien hoe leuk en makkelijk het kan zijn om je slank, fit & energiek te voelen, zodat zij niet alleen afslanken maar hun ook resultaten met plezier kunnen behouden.

 

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om zich energiek, zelfverzekerd en blij te voelen en zich te bevrijden van eet- en dieetstress.

 

Toen ik 4 jaar geleden burn-out raakte, liet mijn gezondheid me in de steek. Ik weet hoe het is om onbedwingbare eetbehoeftes te hebben, om zodanig aan te komen dat je je niet jezelf voelt, hoe het is om geen energie te hebben en hoe eenzaam het gevoel van frustratie kan zijn als je niet ‘mee’ kunt doen met de dagelijkse dingen zoals een partijtje voetbal met je kind.

 

Door de combinatie van mijn ervaring als pedagogisch coach in onder andere de verslavingszorg, de duizenden (sport)trainingsuren en de ervaring die ik tijdens & na de post-hbo opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor leefstijl en gezondheid heb opgedaan, heb ik een unieke en vernieuwende aanpak kunnen vormen. Over mijn burn-out ervaringen schrijf ik regelmatig artikelen voor herhealth.nl.

 

Nieuwsgierig? Hier onder enkele van mijn goed gelezen artikelen:

Het anti-stress mineraal magnesium

5 krachtige eigenschappen van mensen met een burn-out

Van burn-out naar fit: do’s & dont’s

 

Ik droom van een wereld waarin vrouwen zichzelf belangrijk genoeg vinden om consequent met plezier in hun gezondheid te investeren.

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Kijk dan vooral even rond op de website en twijfel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen via het contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren