leefstijlcoach

Succesvol zonder dieet

‘Eindelijk weer uitkijken naar de weegschaal in plaats van met angst en beven erop staan’

Herkenbaar?

 

  • Je hebt een BMI van  25 of hoger (bereken hier jouw BMI)
  • Je hebt diëten geprobeerd, maar het oude gewicht komt toch weer terug
  • Je hebt een burn-out (gehad) en blijft je maar aanhoudend vermoeid-, somber of paniekerig voelen
  • Je hebt last van eetbuien of  het lukt je niet om van de chips en chocolade af te blijven
  • Je bent in je hoofd continue met voeding bezig
  • Je hebt last van emotie-eten en bent die eeuwige strijd met jezelf zat
  • Je hebt de gedachten dat het jou gewoon niet lukt

 

Als jij je eigen lijf leert kennen in plaats van alleen maar gefocust te zijn op de cijfers op de weegschaal wordt alles anders! Met dit unieke programma ontdek jij met welke praktische stappen en concrete tools jij niet alleen tijdelijke resultaten kunt behalen maar je resultaten ook kunt behouden. Je gaat gebruik maken van effectieve tips en concrete voorbeelden uit de praktijk. Sinds ik deze tools zelf toepas heb ik mijn burn-out klachten met 75% kunnen verminderen, geen eetbuien meer, hoef ik nooit meer aan een dieet te beginnen en heb ik eindelijk weer rust in mijn eetpatroon. Tot op de dag vandaag gebruik ik de praktische tips en handvatten uit dit programma nog steeds.

 

Let op: Dit programma is specifiek gericht op de vrouwelijke hormoonhuishouding en is daarom ook alleen bedoeld voor vrouwen. 

 

Is de knop om? Lees dan hier onder verder wat je van dit unieke programma kunt verwachten!

 

Weet jij al dat jij samen met mij het komende half jaar aan jouw gezondheid wilt gaan werken? Zet dan vandaag nog de eerste stap door een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen via het onderstaande contactformulier.

 

Waarom een oriëntatiegesprek? In het oriëntatiegesprek leren wij elkaar kennen. Zo voelen wij beide of de ‘klik’ er is. Vertrouwen en je op je gemak voelen is namelijk de basis van een succesvol resultaat. Daarnaast onderzoeken wij samen of het traject bij je past en krijg je meer duidelijkheid over welke resultaten jij uit het programma kunt verwachten.

Een nieuwe gewoonte aanleren duurt minimaal 6 maanden

 

Het is onmogelijk om klachten zoals emotie-eten, eetbuien en (ernstig) overgewicht in een paar maanden definitief op te lossen. En dat is precies de reden waarom dit complete leefstijlprogramma 6 maanden duurt. In plaats van in een paar maanden tijd allerlei grote veranderingen maken om zo snel mogelijk je doelen te behalen, focust dit programma zich juist op het langer termijn. In een korte tijd afslanken kunnen de meeste vrouwen wel maar het volhouden is een heel ander verhaal. Stap voor stap leer je alleen de dingen die voor jou van essentieel belang zijn. Zo scheppen we samen orde in de chaos en is het voor jou aan het einde van het half jaar duidelijk wat voor jou werkt, hoe je dat aanpakt en voelt jouw aanpaste leefstijl als ‘gewoon’ zodat je vol vertrouwen zelf verder kunt.

Met succesvol zonder dieet kies je voor

kwaliteit, exclusieve 1-op-1 coaching & duurzame resultaten

 

Wat is er meer waardevol dan een gezond, energiek en fit lijf? Jij mag voor het beste gaan, ook al voelen wij vrouwen dat vaak niet zo. Jouw lijf verdient het beste, dat gun je anderen toch immers ook? Nu is het tijd voor jou, zet jezelf op de eerste plaats en bevrijd jezelf van de klachten die jou zo in de weg zitten. Het komende half jaar gaan wij intensief met elkaar aan de slag om niet alleen je doelstellingen te behalen maar die resultaten ook jaar na jaar te behouden. Eetbuien, emotie-eten, overgewicht en obesitas hebben vaak diepgewortelde oorzaken en vragen om een complete en intensieve begeleiding die je met een ‘standaard’ programma niet oplost. Ik vind namelijk ook dat jij het beste verdiend en dat draag ik uit door alle tijd voor je te nemen, om niet alleen naar je te luisteren maar écht te horen wat je zegt, persoonlijk advies- en unieke 1-op-1 begeleiding te geven die bij geen enkele klant hetzelfde is. Jouw lijf is immers ook uniek.

 In 7 stappen succesvol zonder dieet

 

Stap 1: De complete leefstijl scan

In de eerste fase ga jij concrete doelen stellen. Aan de hand van de complete leefstijl scan kom jij te weten wat je lichamelijke- en mentale fitheid is en waar jouw grootste knelpunten zitten. We brengen in kaart welke knelpunten jouw doelstelling het meest in de weg zitten.

 

Stap 2: Uitgebreide voedingsanalyse

Je krijgt in deze fase ook een uitgebreide voedingsanalyse waarbij je adviezen krijgt die zijn gericht op het behalen van je doelstellingen en het verminderen en/of oplossen van klachten. In deze fase zal duidelijk worden of je last hebt van een hormonale disbalans en wat hiervan de oorzaak is.

 

Stap 3: Impact maken

Het tijd om impact te maken! Aan de hand van een input-output model brengen we de meest effectieve veranderingen in kaart. Samen kijken we naar welke eerste veranderingen jij nu het beste kunt maken en stellen een plan voor de komende 2 maanden op. Dit doen we in de eerste-, tweede- en derde fase van het programma.

 

Stap 4: Valkuilen in kaart brengen

In deze tweede fase brengen we jouw valkuilen in kaart. We onderzoeken de valkuilen tot de kern zodat jij precies weet wat er aan de hand is en waar het vandaan komt. Ook gaan wij samen actief op zoek naar passende oplossingen zodat je niet alleen weet hoe je kunt reageren op ‘terugvallen’ maar ook hoe je ze op tijd kunt signaleren en kunt voorkomen.

 

Stap 5: Blijf gemotiveerd

De tweede fase draait om ‘doen en volhouden’. Dit is een cruciale fase waarin de meeste mensen die zelfstandig afslanken of een nieuwe gewoonte aanleren hun motivatie verliezen, terugvallen en opgeven. Het is dan ook in deze fase dat ik mijn speciale tools met jou ga delen om gemotiveerd te blijven.

 

Stap 6: Kies bewust

In deze tweede fase hoort ook wat meer informatie. In een tweedelige workshop leer jij hoe je producten kunt beoordelen door etiketten te lezen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere: suikers, e-nummers, kleurstoffen, calorieën en macronutriënten. Snappen wat er op een product staat en weten wat je eet geeft vrijheid en rust tijdens het boodschappen doen.

 

Stap 7: Power mindset

Zonder een power mindset kom je nergens! Niets is zo krachtig als je ‘mind’. In de tweede en derde fase gaan wij aan de slag om jouw power mindset te ontwikkelen. Tijdens de laatste power mindset coaching (derde fase) ga jij je voorbereiden om je gemaakte veranderingen en resultaten zelfstandig vast te kunnen houden.

Wat je krijgt bij het programma

Welkomstpakket

Complete leefstijl scan

6 maanden exclusieve 1-op-1 coaching in de praktijk (of in overleg online)

Ondersteund mail- en/of whatsapp contact

Mindset training

2-delige workshop ‘etiketten lezen’

 

Daarnaast krijg je nog 2 BONUSSEN (t.w.v. 264,-)

6 maanden 2x per week trainen bij Start2move Niedorp (t.w.v. € 288,-)

1 VIP gesprek (t.w.v. € 60,-)

Je bent maar één keuze verwijderd

van een energiek, gezond & fit lijf

Laat je inspireren door klanten

Joyce:

Na 3 maanden mijn laatste weegmoment gehad bij Tessa met voor mij een prachtig resultaat!

Al 7 kg afgevallen en op mijn heupen en taille de nodige centimeters kwijt geraakt!

Tot nu toe heb ik nooit het idee/gevoel gehad dat ik met een dieet bezig ben geweest, wel ben ik mij veel bewuster geworden van mijn eetpatroon en wat voeding in negatieve maar zeker ook in positieve zin met mij doet.

Tijdens dit leerproces heb ik Tessa haar begeleiding als zeer ondersteunend en motiverend ervaren. Ook als ik even stil stond, soms met wat frustratie, gaf Tessa mij weer de juiste tools om weer verder te gaan.

Tessa, ik vind je een kanjer! Dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen!

Michelle: vandaag mijn laatste weegmoment! Eindelijk weer uitkijken naar de weegschaal in plaats van met angst en beven erop staan

Anne:

In april gestart met het idee ik eet toch best gezond, waarom lukt het mij dan toch niet om af te vallen en word ik steeds wat zwaarder? Na een analyse van Tessa werd al snel duidelijk dat bepaalde producten voor mijn lichaam niet goed zijn en wilde ik deze dan ook niet meer eten of drinken. Daarnaast meer tijd gemaakt om te gaan sporten en geleerd hoe ik bewuster tijdens feestjes met eten en drinken om kon gaan. Resultaat: we zijn op de goede weg en een bijkomend voordeel, we zijn een aantal kilo’s kwijt. Maar wat belangrijker is, ik zit beter in mijn vel, ga bewuster met mijn lichaam om en voel mij tijdens het sporten een stuk flexibeler. Dank Tessa voor zover!

Janneke: Blij met de support van Tessa! Ben zelfs afgevallen en dat terwijl ik het echt niet meer zag gebeuren. Op naar de -10kg en ik heb eindelijk ’t vertrouwen dat het nu wel gaat lukken!!

Miranda:

Ik heb mij een aantal maanden geleden bij Tessa gemeld met eigenlijk twee vragen: Hoe zorg ik goed voor mijzelf, onder andere nu ik meer ben gaan sporten/bewegen? En hoe eet ik mijn hormonen in balans? Dat laatste had ik namelijk een aantal keer ergens gezien en gelezen en zocht naar antwoorden, hoe dan!? Tessa had meteen al een aantal goeie tips waar ik mee aan de slag kon. Ook bleek, dat ik te weinig at, in combinatie met wat mijn lichaam nodig heeft en de hoeveelheid beweging per week. Met goeie weekmenu’s op zak ging ik dus (veel) meer, en gezonder eten. Ook heeft Tessa mij begeleidt in wat je in de samenstelling van je voeding kunt veranderen om jezelf ‘klaar te stomen’ voor een sportprestatie. Welke voeding laat je weg, voeg je toe of vervang je tijdelijk door iets anders. Wat heeft welke waarde en wat doet het voor je. Fijn om daar nu meer inzicht te hebben. Daarbij hebben de tips rondom het in balans eten van hormonen wel degelijk invloed, het helpt mij, ik ben positief verrast op dit vlak! Als klap op de vuurpijl, viel ik nog een paar kilo af, door gezond (en meer ) te eten. Super Tessa, ben heel blij dat ik je heb benaderd! Dank je wel!

Benieuwd naar nog meer ervaringen van andere klanten? Klik dan hier en lees deze op onze Facebookpagina

Vraag hier jouw oriëntatiegesprek vandaag nog aan.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Veelgestelde vragen

Kan ik geen los gesprek boeken?

Jazeker. Je kunt ook kiezen voor een Voedingscheck! met los te boeken coachingsgesprekken met weeg- & meetmoment. Klik hier om meer over de Voedingscheck! te lezen. Specifieke klachten zoals emotie-eten, eetbuien, obsessie om gezond te eten & herstellen van een burn-out vragen echter om een bepaalde aanpak waar je een bepaalde tijd voor moet nemen. Wil jij weten hoe ik jou kan helpen bij het verminderen en/of oplossen van jouw klachten? Vraag dan jouw gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan via het contact formulier

 

Moet ik gaan sporten?

Ik vind het belangrijk dat jij bepaald. Het is wel de bedoeling dat je gaat bewegen. Hoevaak en op welke manier is afhankelijk van jouw behoefte en doelstelling. Bij het programma zit als bonus 6 maanden lang 2x per week trainen bij start2move.Deze starten binnenkort!

 

Is het programma te combineren met een druk (gezins)leven?

Ja, we gaan op zoek naar wat er binnen jouw huidige situatie past. Je kunt het zo tijdrovend en makkelijk maken als je zelf wilt. Ik zal je altijd verschillende opties geven zodat je daarin kunt vinden wat er bij je past.

 

Kun je het bedrag terugkrijgen via de verzekering?

Nee, het programma valt onder leefstijlcoaching en dat wordt helaas (nog) niet vergoed door de verzekeringen. Daarnaast ben ik expres niet aangesloten bij een beroepsgroep omdat ik graag out of the box denk. Juist door niet aangesloten te zijn bij een beroepsgroep geniet ik de vrijheid om advies te kunnen geven vanuit het perspectief van het voedingscentrum en vanuit de homeopathische hoek. Ik geloof namelijk niet dat er maar één waarheid of één aanpak is die voor iedereen werkt. Als jij op zoek bent naar het complete plaatje en persoonlijk advies dan is dit echt wat voor jou.