start2move

Vanaf maart 2018 beschikbaar:

Dé outdoor work-out voor vrouwen

in omgeving Niedorp

start2move Niedorp

Herkenbaar?

 

  • Je wilt je graag fit voelen en er fit uitzien
  • Het sporten schiet er door de drukke dagen snel bij in
  • Je ervaart een drempel om te gaan sporten
  • Je vindt het vervelend om altijd tot 100% te gaan tijdens een work-out
  • Je zoekt een gevarieerde, uitdagende en effectieve sport in de buitenlucht
  • Je vindt het fijn om alleen maar met vrouwen te trainen

Ik laat je graag zien hoe leuk sporten kan zijn

Iedere dag staat er een nieuwe ‘work-out van de dag’ voor jou op het menu.

 

We beginnen altijd met een warming-up waarna de ‘work-out van de dag’ volgt. Deze duurt tussen de 30 & 45 minuten. Tijdens de cooling down ben je nog steeds effectief bezig door de oefeningen waarbij ik mij laat inspireren door yoga. Zo werk je tijdens je cooling down aan mobiliteit en flexibiliteit. Dit helpt je op langer termijn om blessures te voorkomen.

 

Iedere work-out is verschillend in intensiteit, oefeningen en samenstelling. Zo kan het zijn dat je een work-out alleen, in tweetallen of met een groep moet volbrengen. De ene keer ga je met gewichten en andere attributen zoals de TRX suspention aan de slag terwijl je de volgende training juist oefeningen met eigen lichaamsgewicht zal doen. In iedere training kun je een combinatie van cardio (bijvoorbeeld 100 met sprinten), krachttraining (bijvoorbeeld een kettlelswing) mobiliteit & flexibiliteit (bijvoorbeeld down-to-earth yoga) verwachten.

 

Door mijn ervaring als ex-schaatser en geïnspireerd door Crossfit & yoga ben ik ervan overtuigd dat dit de beste manier van trainen is. Niet alleen omdat het super effectief is, maar ook omdat iedere training een verassing en een uitdaging zal zijn waardoor je het sporten gemakkelijker volhoudt.

De kracht van focus

 

‘Energy flows where the attention goes’ Ik weet als geen ander als sporter, ex-burn-out en als ondernemer hoe belangrijk de juiste focus is. Nog een element wat Start2move bijzonder maakt is de focusstrategie. Ieder kwartaal krijg je de kans om jouw focus of doel voor de komende periode op te schrijven. Zo voorkom je dat jij doelloos rondloopt en vergroot je de motivatie om iedere week weer 1 of 2 keer te komen sporten. Ben jij een super competitieve dame of weet je van jezelf dat je snel motivatie verliest? Dan is dit écht wat voor jou.

Gebruik je abonnement als stok achter de deur

Een abonnement sluit je per kwartaal af. Na ieder kwartaal kun je het abonnement verlengen, omzetten of stoppen zetten. Zo heb je 3 maanden lang geen omkijken naar je abonnement en wordt deze niet automatisch verlengd. Wij vragen géén inschrijfkosten en hebben géén administratiekosten. Je kunt kiezen tussen 2 abonnementen.

 

1 x per week sporten €75,- per kwartaal (€6,25 per les)

2x per week sporten €102- per kwartaal (€4,25 per les)

 

Je reserveert geen vaste dag maar komt gewoon sporten wanneer het jou uitkomt. Zo kan het zijn dat je met het 1x per week abonnement de ene week op dinsdag- en de andere week op zondag komt trainen.

Je bent van harte welkom om het hele jaar bij ons te komen sporten

Lesrooster

Dinsdag 19.00-20.00 uur

Woensdag 9.30-10.30 uur

Zondag 10.00-11.00 uur

 

Locatie

Winkelerzand, 1731 RK Winkel

(binnenkort meer informatie over de locatie)

Ben jij benieuwd of Start2move bij je past?? Vraag dan nu je gratis proefles aan via het onderstaande contactformulier.