succesvol zonder dieet - banner home

Succesvol zonder dieet

 jouw leefstijl in balans

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ – Albert Einstein

Dit kunnen redenen zijn waar Leefstijlcoaching jou bij kunt helpen:

  • je hebt een BMI van 25 of hoger (bereken hier)
  • je voelt je futloos en wil je energie terug
  • je hebt last van klachten als hoofdpijn of slapenloosheid
  • je sport regelmatig en wil een passend en gezond voedingspatroon

“Samen brengen we stap voor stap veranderingen aan in jouw leefstijl om zo jouw doel te kunnen behalen”

Ik geloof niet in ‘quick fixes’ maar ga liever op zoek naar manieren die leiden tot duurzame oplossingen. Dat betekent dat de focus niet zal liggen op hoe je zo snel mogelijk zoveel mogelijk gewicht kunt verliezen, maar dat we datgene doen wat écht bij jou past. Door de coachingsgesprekken komen we samen tot de kern en passen we de acties aan op jouw persoonlijke behoeften.

“Tijdens dit leer proces heb ik Tessa haar begeleiding als zeer ondersteunend en motiverend ervaren! Ook als ik even stil stond, soms met wat frustratie, gaf Tessa mij weer de juiste tools om weer verder te gaan”

Benieuwd naar meer ervaringen van anderen?? Klik hier

Een gezonde leefstijl is meer dan gezonde voeding alleen. Tijdens de gesprekken kijken wij samen op welke gebieden winst te behalen valt voor een gezonder, energieker en fitter lijf.

Dat kunnen de volgende gebieden zijn:

  • voeding
  • beweging
  • slaap
  • stress/ontspanning

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat je een goed beeld kunt vormen van leefstijlcoaching. Om die reden vind er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Samen kijken we of leefstijlcoaching bij je past, wat wij jou kunnen bieden en of jij je op je gemak voelt bij de leefstijlcoach. Na het kennismakingsgesprek heb jij alle informatie die je nodig hebt om te kunnen beslissen.

 

Intakegesprek

Indien jij besluit dat je met het traject wilt starten, beginnen we met het intakegesprek. Dit gesprek duurt 1,5 uur waarin we jouw persoonlijke gegevens, medische- achtergrond bespreken en waarin we een quick lifestyle scan doen. We sluiten het gesprek af met een passend doel en een eerste actie richting dit doel.

 

Coachingssessies

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, plannen we de Leefstijl coaching sessies in. Tijdens ieder gesprek kijken we hoe je weer een stapje verder kunt komen. We sluiten ieder gesprek dan ook af met een actie. Deze coachingsgesprekken duren 60 minuten.

 

Onderhoudsconsulten

Onderzoeken en ervaring leert dat gedragsverandering het lastigste is wat er is. Het is daarom niet gek dat veel mensen uiteindelijk toch weer terugvallen (of zwaarder worden). Gemiddeld ben je er na een traject van ongeveer 7 coachingsgesprekken klaar voor om met de nieuwe tools zelfstandig aan de slag te gaan. De onderhoudsconsulten zijn in het jaar na het gevolgde traject een stok achter de deur om je nieuwe leefstijl vol te houden. Het zijn consulten waarin een meet- en weegmoment plaats vindt en we kort met elkaar besproken hoe het gaat en wat je eventueel nodig hebt om verder te gaan. Deze onderhoudsgesprekken duren 30 minuten.

“De kilo’s vlogen er af en mijn energie kwam terug. Ook op het gebied van beweging heeft Tessa mij de juiste inzichten gegeven. Ik kijk terug op hele fijne gesprekken en prettige begeleiding en ik ga door met de kleine aanpassingen in mijn levensstijl.”

Tarieven 

Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis 
Intakegesprek (90 minuten):€ 75,- 
Leefstijl coachingsgesprek (60 minuten):€ 50,- 
Onderhoudsgesprek (30 minuten):€ 30,-
Voordelig pakket
Wil jij na het kennismakingsgesprek er voor de volle 100% voor gaan? Dan is dit voordelige pakket wat voor jou. Het pakket bevat:
1 x intakegesprek (90 minuten)
6 x coachingsgesprek (60 minuten) 
Wanneer je dit als pakket koopt betaal je in plaats van €370,- slechts €350,-