Health boost met Frecious slow juices [+ KORTINGSCODE]

Nederlanders eten onvoldoende groente

Wist je dat in 2016 slechts 2% van de Nederlanders voldoende groente eet? Schrikbarend weinig! Ook in de praktijk zie ik dat het merendeel van de vrouwen rond de 150 gram groente gemiddeld per dag eet. Zeker als je een druk bezet leven hebt kan het lastig zijn om aan die 250 gram groente per dag te komen. Toch is het zo ontzettend belangrijk dat je voldoende groente eet. Veel van de buik-, darm- en energieklachten kunnen worden opgelost door meer groente tot je te nemen. Nog een hele belangrijke reden is vet verbranding! Het komt regelmatig voor dat vrouwen lastig afslanken doordat zij een ongezonde darmflora hebben, die veroorzaakt wordt door onder andere onvoldoende groente en fruit.

Tijdens de maand november heb je ze misschien wel op mijn Instastory voorbij zien komen: slow juices in vrolijke kleuren. Deze maand was een drukkere tijd voor mij waarbij ik merk dat ik minder groente en fruit eet terwijl ik dan juist wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Wat is een slow juicer?

Eigenlijk zegt het woord het al. Een slow juicer is een apparaat waarbij het sap langzaam geperst wordt zodat de smaak, de vitamines en mineralen zoveel mogelijk worden gewaarborgd. Je kunt zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten persen. Een slow juicer is in staat veel meer sap uit een enkel product te leveren dan bijvoorbeeld een sapcentrifuge. Er zijn theorieën die laten zien dat er bij een andere manier van sap persen, het sap oxideert doordat er zuurstof bij zou komen. Dat oxideren zou het sap een stuk minder gezond maken. Persoonlijk vind ik het feit dat de vitamines, mineralen en enzymen goed in tact blijven bij een slow juicer het belangrijkste.

Waarom kiezen voor Frecious?

Toen ik de nieuwe sapjes bij Jumbo zag staan werd ik blij….Totdat ik achterop keek. Bleek het sapje tot mijn teleurstelling toch grotendeels uit appelsap te bestaan. Het nadeel van dit soort sapjes is dat je op deze manier onnodig een gruwelijke hoeveelheid suiker binnen krijgt. Bij Frecious is dit gelukkig anders. Deze sapjes bestaan 60 tot 100% juist uit groente met kruiden, kiemen en specerijen die aangevuld worden met een beetje fruit. Wat ik ook super aan deze sapjes vind is dat er alleen biologische producten gebruikt worden en dat er in ieder sapje minimaal 8 verschillende ingrediënten zitten. Zo eet je ongemerkt gevarieerd.

Hieronder een voorbeeld van mijn favoriete sapje.

Pumpkin power 70%

36,4%   pompoen

30,7%   wortel

19,2%   sinaasappel

9,6%     appel

2,3%     kokosmelk

1,0%     guarana

0,7%     gember

0,2%     gojibes

Zo hebben zij sinds kort ook sapjes die voor 70%, 85% en zelfs 100% uit groente bestaan! Je kunt na je bestelling kiezen voor een bepaald tijdstip waarop de sapjes bevroren geleverd worden. Bij Frecious worden deze sapjes direct ingevroren zodat de voedingsstoffen hun hoge kwaliteit behouden. Ook voor jou als drinker handig omdat je zo de juices tot maar liefst 9 maanden goed! Alle tijd om je slow juices dus op jouw tempo te gebruiken.

frecious slow juices

Hoe gebruik je Frecious slow juices?

Je kunt op verschillende manieren de Frecious slow juices gebruiken.

Je kunt kiezen voor een volledige detox, een detox met maaltijden of je gebruikt de juices als ondersteuning. Je krijgt bij aankoop van een box een leuk e-book met daarin de tips van Frecious om het optimale uit de box te kunnen halen. Zo staan er recepten, tips en adviezen in.

Ik denk dat jullie inmiddels wel weten dat ik niet zo fan ben van het hele detox gebeuren. Daarom raad ik je aan alleen van de laatste optie gebruik te maken. Gewoon 1 sapje op maandag tot en met vrijdag is voldoende. In mijn ogen kun je op die manier het meeste uit de sapjes halen. Je kunt de sapjes als tussendoortje nemen of voor een maaltijd. Ik raad je aan om het als ondersteuning te gebruiken en niet als vervanging van een maaltijd.

Mijn ervaring en hoe ik Frecious heb gebruikt

Door de burn-out die ik in het verleden gehad heb merk ik dat ik nog steeds wat extra ondersteuning nodig heb. Dit doe ik het liefst met voeding maar soms is dat gewoon weg niet genoeg. Helaas bevat onze voeding een stuk minder voedingstoffen dan vroeger omdat de grond nou eenmaal niet meer zo voedzaam is. Zeker als ik een volle agenda heb of wat vermoeider ben, is daar niet tegen op te eten. Om die reden neem ik een goede multi-vitamine en ben ik op zoek gegaan naar een kwalitatief goede slow juice. De sapjes zelf persen zag ik niet zitten en kwam daardoor op kant-en-klare juices uit. Na wat zoekwerk kwam ik bij Frecious terecht en bestelde ik de startersbox.

Zoals eerder benoemd waren deze juices ter ondersteuning bedoeld en niet als vervanging. Ik besloot deze sapjes als ontbijt te nemen met daarbij nog wat fruit en noten of twee rijstwafels met bijvoorbeeld pindakaas. De dag daarvoor haalde ik een sapje uit de vriezer en de volgende ochtend was deze in de koelkast ontdooid. Een super makkelijke manier om de dag goed te starten.

Vooral de wortelsapjes met gember en de Wonder Weeds vond ik erg lekker! Ik wist niet goed wat ik van de smaak kon verwachten van de 70% plus sapjes omdat die natuurlijk grotendeels uit groente bestaan, maar dat viel gelukkig erg mee. Zo heb ik eerder een keer in de blender een smoothie gemaakt met onder andere spinazie. Dat werd een klonterige massa… afschuwelijk! Een beetje huiverig sloeg ik de Frecious juice met spinazie achter over en gelukkig… geen klonten. Gewoon een lekker sapje!

Over het algemeen was ik zeer te tevreden over deze juices. Ze zijn duidelijk van hoge kwaliteit en ik had echt het idee dat het wat heeft bijgedragen aan mijn energie en algemene gezondheid. Daarnaast vond ik het leuk dat het uit allerlei verschillende smaken bestond. Dat maakte me nieuwsgierig naar de volgende dag. Ik heb de box met iemand samen geprobeerd en die zette de juices als tussendoortje in. Hij werkt de hele dag op kantoor, zit dus veel stil en op kantoor is weinig gezonds te krijgen. Ook hij was tevreden over de juices. Vooral nu in december en januari vind ik het een fijne toevoeging. Ik wil de juices periodiek als ondersteuning op door de weekse dagen gaan gebruiken als tussendoortje omdat het een gemakkelijke manier is om me goed te voelen.

Bestel met korting!

Wil jij Frecious graag proberen? Kan ik me voorstellen. Ik heb voor jullie een hele leuke kortingscode. Je kunt nu namelijk tijdelijk met kortingscode SUCCESVOLZONDERDIEET jouw favoriete pakket bestellen met 15% korting! Hoe tof is dat?? Doe er je voordeel mee.

Yess, ik wil graag Frecious met 15% korting proberen

kortingscode frecious

Lees je graag de blogs? Ik kan lekker blijven schrijven en bloggen wanneer de blogs geliked en gedeeld worden.

deel dit artikel