leefstijlcoach

In 2 maanden slank

‘Eindelijk weer uitkijken naar de weegschaal in plaats van met angst en beven erop staan’

Herkenbaar?

 

 • Je houdt een dieet niet vol. Iedere keer gaat het weer mis en heb je het weer ‘verpest’
 • Je hebt diëten geprobeerd, maar het oude gewicht komt toch weer terug
 • Je hebt vaak trek in zoetigheid
 • Eén koekje lukt niet. Met name als je alleen thuis bent eindigt een leeg pak koek in de prullenbak.
 • Je bent in je hoofd continue met voeding bezig
 • Je hebt last van emotie-eten en bent die eeuwige strijd met jezelf zat
 • Je hebt de gedachten dat het jou gewoon niet lukt
 • Je hebt last van hardnekkig buikvet dat maar niet wilt verdwijnen

 

Als jij je eigen lijf leert kennen in plaats van alleen maar gefocust te zijn op de cijfers op de weegschaal wordt alles anders! Met Succesvol zonder dieet ontdek jij met welke praktische stappen en concrete tools jij niet alleen tijdelijke resultaten kunt behalen maar je resultaten ook kunt behouden. Je gaat gebruik maken van effectieve tips en concrete voorbeelden uit de praktijk. Sinds ik deze tools zelf toepas heb ik mijn burn-out klachten met 75% kunnen verminderen, geen eetbuien meer, hoef ik nooit meer aan een dieet te beginnen en heb ik eindelijk weer rust in mijn eetpatroon. Tot op de dag vandaag gebruik ik de praktische tips en handvatten uit dit programma nog steeds.

 

Let op: Dit programma is specifiek gericht op de vrouwelijke hormoonhuishouding en is daarom ook alleen bedoeld voor vrouwen. 

 

Is de knop om? Lees dan hier onder verder wat je van dit unieke programma kunt verwachten!

 

Weet jij al dat jij samen met mij aan jouw gezondheid wilt gaan werken? Zet dan vandaag nog de eerste stap door je aan te melden voor het eerste gesprek!

Met succesvol zonder dieet kies je voor

kwaliteit, exclusieve 1-op-1 coaching & duurzame resultaten

 

Wat is er meer waardevol dan een gezond, energiek en fit lijf? Jij mag voor het beste gaan, ook al voelen wij vrouwen dat vaak niet zo. Jouw lijf verdient het beste, dat gun je anderen toch immers ook? Nu is het tijd voor jou, zet jezelf op de eerste plaats en bevrijd jezelf van de klachten die jou zo in de weg zitten. Samen gaan wij aan de slag om niet alleen je doelstellingen te behalen.

 

Eetbuien, emotie-eten, overgewicht en obesitas hebben vaak diepgewortelde oorzaken en vragen om een op maat gemaakt traject die je met een ‘standaard’ programma niet oplost. Ik vind namelijk ook dat jij het beste verdiend en dat draag ik uit door alle tijd voor je te nemen, om niet alleen naar je te luisteren maar écht te horen wat je zegt, persoonlijk advies- en unieke 1-op-1 begeleiding te geven die bij geen enkele klant hetzelfde is. Jouw lijf is immers ook uniek.

 

Bij het afslankprogamma van Succesvol zonder dieet krijg jij geen standaard weekmenu’s maar een uniek op maat gemaakt weekmenu afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je leert in 2 maanden stap voor stap hoe jij kunt afslanken, wat jouw lijf nodig heeft en hoe jij niet alleen resultaten kunt behalen maar ook hoe je deze kunt behouden. Met de handig tips, persoonlijke adviezen, concrete voorbeelden uit de praktijk en de gesprekken als stok achter de deur gaat het jou deze keer lukken!

Wil jij:

 

 • 5-10 kg afslanken?
 • strakker in je vel zitten?
 • meer energie?
 • meer zelfvertrouwen?
 • een stralende huid?
 • sterk en glanzend haar?
 • van hoofdpijnklachten afkomen?
 • van PDS klachten afkomen zonder medicatie?
 • blijvende resultaten?

Kosten:  €199,- of €99,95 per maand

Je bent maar één keuze verwijderd

van een energiek, gezond & fit lijf

Laat je inspireren door klanten

Joyce:

Na 3 maanden mijn laatste weegmoment gehad bij Tessa met voor mij een prachtig resultaat!

Al 7 kg afgevallen en op mijn heupen en taille de nodige centimeters kwijt geraakt!

Tot nu toe heb ik nooit het idee/gevoel gehad dat ik met een dieet bezig ben geweest, wel ben ik mij veel bewuster geworden van mijn eetpatroon en wat voeding in negatieve maar zeker ook in positieve zin met mij doet.

Tijdens dit leerproces heb ik Tessa haar begeleiding als zeer ondersteunend en motiverend ervaren. Ook als ik even stil stond, soms met wat frustratie, gaf Tessa mij weer de juiste tools om weer verder te gaan.

Tessa, ik vind je een kanjer! Dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen!

Michelle: vandaag mijn laatste weegmoment! Eindelijk weer uitkijken naar de weegschaal in plaats van met angst en beven erop staan

Anne:

In april gestart met het idee ik eet toch best gezond, waarom lukt het mij dan toch niet om af te vallen en word ik steeds wat zwaarder? Na een analyse van Tessa werd al snel duidelijk dat bepaalde producten voor mijn lichaam niet goed zijn en wilde ik deze dan ook niet meer eten of drinken. Daarnaast meer tijd gemaakt om te gaan sporten en geleerd hoe ik bewuster tijdens feestjes met eten en drinken om kon gaan. Resultaat: we zijn op de goede weg en een bijkomend voordeel, we zijn een aantal kilo’s kwijt. Maar wat belangrijker is, ik zit beter in mijn vel, ga bewuster met mijn lichaam om en voel mij tijdens het sporten een stuk flexibeler. Dank Tessa voor zover!

Janneke: Blij met de support van Tessa! Ben zelfs afgevallen en dat terwijl ik het echt niet meer zag gebeuren. Op naar de -10kg en ik heb eindelijk ’t vertrouwen dat het nu wel gaat lukken!!

Miranda:

Ik heb mij een aantal maanden geleden bij Tessa gemeld met eigenlijk twee vragen: Hoe zorg ik goed voor mijzelf, onder andere nu ik meer ben gaan sporten/bewegen? En hoe eet ik mijn hormonen in balans? Dat laatste had ik namelijk een aantal keer ergens gezien en gelezen en zocht naar antwoorden, hoe dan!? Tessa had meteen al een aantal goeie tips waar ik mee aan de slag kon. Ook bleek, dat ik te weinig at, in combinatie met wat mijn lichaam nodig heeft en de hoeveelheid beweging per week. Met goeie weekmenu’s op zak ging ik dus (veel) meer, en gezonder eten. Ook heeft Tessa mij begeleidt in wat je in de samenstelling van je voeding kunt veranderen om jezelf ‘klaar te stomen’ voor een sportprestatie. Welke voeding laat je weg, voeg je toe of vervang je tijdelijk door iets anders. Wat heeft welke waarde en wat doet het voor je. Fijn om daar nu meer inzicht te hebben. Daarbij hebben de tips rondom het in balans eten van hormonen wel degelijk invloed, het helpt mij, ik ben positief verrast op dit vlak! Als klap op de vuurpijl, viel ik nog een paar kilo af, door gezond (en meer ) te eten. Super Tessa, ben heel blij dat ik je heb benaderd! Dank je wel!

Benieuwd naar nog meer ervaringen van andere klanten? Klik dan hier en lees deze op onze Facebookpagina

Zet vandaag nog de eerste stap

door je via het onderstaande formulier aan te melden!