LEEFSTIJL- & VOEDINGSADVIES

Persoonlijk coachingstraject voor iedere vrouw die balans in haar leefstijl wil !

Balans in je leefstijl brengt rust en tegelijkertijd meer energie. Tessa weet als geen ander hoe belangrijk deze balans is. Maar balans vinden is ontzettend lastig en kan frustrerend zijn wanneer je deze niet kunt vinden.

“Samen brengen jullie stap voor stap veranderingen aan in jouw leefstijl om zo jouw doel te kunnen behalen”

Tessa biedt daarom op maandelijkse basis persoonlijke coaching aan. Je hebt voor een periode van minimaal een half jaar, contact met Tessa. Het duurt namelijk minimaal een half jaar voordat je nieuwe gewoontes aanleert. Je kunt kiezen tussen e-coaching via Skype en email of face-to-face op locatie.

Ieder gesprek bevat een specifiek thema met bijbehorende opdrachten, concrete tips en adviezen. Zo kom je iedere maand een stapje dichter bij jouw doel.

“Tijdens dit leer proces heb ik Tessa haar begeleiding als zeer ondersteunend en motiverend ervaren! Ook als ik even stil stond, soms met wat frustratie, gaf Tessa mij weer de juiste tools om weer verder te gaan”

Benieuwd naar meer ervaringen van anderen?? Klik hier

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Kennismakingsgesprek
Het is belangrijk dat je een goed beeld kunt vormen van leefstijlcoaching. Om die reden vind er altijd een kennismakingsgesprek plaats. Samen kijken we of leefstijlcoaching bij je past, wat wij jou kunnen bieden en of jij je op je gemak voelt bij de leefstijlcoach. Na het kennismakingsgesprek heb jij alle informatie die je nodig hebt om te kunnen beslissen.

Intakegesprek

Indien jij besluit dat je met het traject wilt starten, beginnen we met het intakegesprek. Dit gesprek duurt 1,5 uur waarin we jouw persoonlijke gegevens, medische- achtergrond bespreken en waarin we een quick lifestyle scan doen. We sluiten het gesprek af met een passend doel en een eerste actie richting dit doel.

Vervolggesprekken

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, plannen we de vervolggesprekken in. Gemiddeld zijn dit 6 vervolggesprekken die maandelijks plaats vinden. In ieder gesprek kijken we hoe je weer een stapje verder kunt komen. We sluiten ieder gesprek dan ook af met een actie.

Na ieder gesprek ontvang je een verslag via de mail waarin onder andere de afgesproken actie beschreven staat. Wat deze actie is, is puur afhankelijk van jouw doel en waar JIJ behoefte aan hebt.

“De kilo’s vlogen er af en mijn energie kwam terug. Ook op het gebied van beweging heeft Tessa mij de juiste inzichten gegeven. Ik kijk terug op hele fijne gesprekken en prettige begeleiding en ik ga door met de kleine aanpassingen in mijn levensstijl.”

Tarieven volgens het BLCN (beroepsvereniging Leefstijlcoaches)

· Kennismakingsgesprek: gratis
· Intake-en vervolggesprek: 70 euro per gesprekAlle bedragen zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding, uitwerking en gebruik van materialen.
Om je aan te melden voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je een e-mail sturen naar info@succesvolzonderdieet.nl